Actueel2017-12-22T13:48:09+02:00

Actueel

 

Laatste nieuws

In 2019 verzorgt zonne-energie 5 procent van de Nederlandse stroomproductie

‘Zonne-energie wordt de belangrijkste energiebron van Nederland. In 2019 bereikt zonne-energie een mijlpaal door voor het eerst 5 procent van de Nederlandse stroomproductie te verzorgen.’ Dat stelt Rolf Heynen, chief executive offi cer van Dutch New Energy Research, het onderzoeksbureau dat verantwoordelijk is voor de publicatie van het jaarlijkse Nationaal Solar Trendrapport.

De groeicijfers van zonne-energie zijn zeldzaam indrukwekkend. ‘Als iemand een paar jaar geleden had gezegd dat zonnestroom in 2019 goed zou zijn voor 5 procent van de nationale  stroomproductie dan werd je in

Lees meer…

Oudere berichten

BEAUsolar aanwezig op Duurzaamheidsfestival gemeente Leudal

Op zondag 24 juni zal BEAUsolar van 11.00 uur tot 16.00 uur aanwezig zijn op het Duurzaamheidsfestival van de gemeente Leudal. 
Het festival vindt plaats bij het gemeentehuis in Heythuysen en word onder andere georganiseerd door Leudal EnergieBonaCiklo en de gemeente. Via deze manier hoopt de gemeente haar inwoners te informeren en inspireren over verschillende duurzame mogelijkheden.

Naast BEAUsolar zijn er tevens nog installatiebedrijven voor warmtepompen, isolatiebedrijven, energieadviseurs, biologische groente-

Lees meer…

BEAUsolar op TV

Een aantal weken geleden waren wij aanwezig op de energiemarkt Echt-Susteren. Hier werd onze Caroline geïnterviewd door LOES-TV. Nieuwsgierig? Bekijk in dit filmpje het resultaat!

Beurzen april

In de maand april is BEAUsolar weer op een aantal beurzen te vinden om u te informeren over onze duurzame toepassingen met indak zonnepanelen.

Energiemarkt Echt-Susteren
Op zaterdag 14 april 2018 zijn wij van 13.00u tot 17.00u te vinden op de Energiemarkt in het Gemeentehuis van gemeente Echt-Susteren.

Building Holland
Van dinsdag 17 t/m donderdag 19 april 2018 staan wij op Building Holland in Rai Amsterdam. Van 10.00u tot 18.00u kunt u ons vinden in hal 12, stand 12.049.

WIJ SCHREEUWEN HET VAN DE DAKEN! BEAUsolar® is genomineerd voor dak van het jaar 2017!

Met bijna 200 panelen is ons gerealiseerde BEAUsolar® dak bij restaurant de Biesenhof in Geleen genomineerd voor dak van het jaar 2017. Op 23 maart wordt door een vakjury een prijs uitgereikt aan de top 3.

De dak van het jaar verkiezing is in het leven geroepen door de vakbladen Roofs en steilDAK. De daken worden beoordeeld op esthetische kwaliteit, innovatie, functionele kwaliteit en duurzaamheid. De verkiezing wordt onderverdeeld in platte daken en hellende

Lees meer…