Nu het nieuwe jaar begonnen is, blikken wij bij BEAUsolar terug op het jaar 2017 en alle ontwikkelingen die BEAUsolar doorgemaakt heeft. Al deze ontwikkelingen hadden natuurlijk niet kunnen plaatsvinden zonder uw bijdrage, waarvoor wij u graag willen bedanken!

In het jaar 2017 zijn er steeds meer mensen overtuigd geraakt van de dakbedekking van BEAUsolar. Graag delen we met u leuke ‘facts’ over de daken van 2017:

  • 50% van de gerealiseerde daken betrof een nieuwbouwwoning
  • 60% van de gerealiseerde daken betrof een grootschalig project
  • 30% van de gerealiseerde daken is geplaatst bij woningbezitters boven de 65 jaar

 

Veel van deze projecten zijn ook te zien op onze website, onze vernieuwde website wel te verstaan! Om u en andere geïnteresseerde meer informatie te bieden en bekend te maken wat BEAUsolar precies is, is onze website compleet vernieuwd.

Deze vernieuwde website en de gerealiseerde daken waren niet mogelijk geweest dankzij het geweldige BEAUsolar team, wat in 2017 is uitgebreid. Zo hebben wij naast de twee vaste krachten Raoul en Caroline een parttime medewerkster en stagiair op kantoor erbij. Daarnaast zijn we ook nieuwe samenwerkingen aangegaan met dakdekkers en installateurs om BEAUsolar te realiseren.

Om de bekendheid van BEAUsolar te vergroten zijn we in 2017 aanwezig geweest op een aantal beurzen, zoals: de Energievakbeurs in de Brabanthallen Den Bosch, Money Talks in het Mecc Maastricht, de Groene Ambitietank Gemeente Sittard- Geleen en Duurzaam Meersen. Veel mensen waren gelijk enthousiast: eindelijk was er een oplossing voor hun vraagstuk! Op een mooie manier zonne-energie mogelijk maken op hun woning.

Tevens is dit jaar ons grootste dak tot zover opgeleverd met bijna 200 panelen. Om de grote oppervlakte op te vullen hebben we lage rendementspanelen toegepast die een uitstekende prijs kwaliteitverhouding hebben. Twijfel dus niet of uw dakoppervlakte te groot is voor het zonnedak van BEAUsolar, wij maken het voor u mogelijk!

Voor het jaar 2018 willen wij de koers wat wij in 2017 gelegd hebben verder uitzetten. Zo beginnen wij het jaar al goed door op 23/24/25 januari op de Gevelbeurs in Rotterdam te staan. Maar ook op operationeel gebied staan wij niet stil. Voor het jaar 2018 staan er verschillende projecten op de planning die zich onderscheiden van asbestdaken, nieuwbouwdaken, duurzaamheidswoningen, verschillen in vierkante meters, dakvormen, etc.

Wat de rest van het jaar voor ons in het vooruitzicht heeft weten wij nog niet. Hier laten wij ons graag door verassen. Een ding weten wij wel zeker; het gaat een zonnig 2018 worden!

 

Met vriendelijke groet,

BEAUsolar

 

 

PS: Lijkt ons bedrijf u geweldig om te werken? Wij hebben een vacature vrij! Klik hier voor meer informatie.