BEAUsolar® DAKBEDEKKING 

Wat maakt een BEAUsolar® dak uniek?

Een BEAUsolar® zonnedak biedt een innovatieve twee-in-één-oplossing waarbij de volledige dakbedekking en zonnepanelen geïntegreerd zijn tot één stijlvol geheel. Losse panelen plaatsen op bestaande dakpannen is dankzij ons gepatenteerde systeem verleden tijd. Wij voorzien uw dak van stijlvolle, waterdichte dakbedekking van de hoogste kwaliteit, waarin hoogwaardige zonnepanelen van alle soorten en maten geïntegreerd worden. We vullen uw dak met zoveel mogelijk zonnepanelen én houden daarbij rekening met het type zonnepaneel en uw beoogde te behalen rendement. Daar waar geen zonnepanelen passen werken wij met passtukken die mooi in het aanzicht passen. Een lust voor het oog, kwalitatief en snel geïnstalleerd. Zo begint u binnen een week met het duurzaam opwekken van uw eigen energie.

Bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking of wilt u overstappen op duurzame energie zonder in te leveren op de esthetiek van uw woning of bedrijfspand? Kies dan voor de kwaliteit én het unieke ontwerp van BEAUsolar® zonnedaken. Zelfvoorzienend worden kan namelijk ook stijlvol!

Overtuig uzelf met ons portfolio.

Waarom is het nu tijd om een zonnedak van BEAUsolar® te plaatsen?

zonne energie is de toekomst

1. Zonne-energie is de toekomst
Kies voor de schoonste, veiligste en ook de meest betaalbare, duurzame energie van vandaag én morgen. De kracht van de zon is onuitputtelijk en zonne-energie laat ook toekomstige generaties langer genieten van onze mooie aardbol.

aantrekkelijk investering

2. Aantrekkelijke investering
De energieleverende designdaken van BEAUsolar® zijn voordeliger dan de investering in een nieuw pannendak plús standaard zonnepanelen. De BTW-teruggave maakt de plaatsing extra aantrekkelijk, net zoals de waardestijging van uw woning. En heeft u al eens gekeken naar de rente op uw spaarrekening? De investering in een BEAUsolar® zonnedak levert u jaarlijks hoogstwaarschijnlijk meer op dan uw spaarrente! Ook kunt u gebruik maken van duurzaamheidsleningen met lage rentes.

Zonnekrediet is zeer voordelig

3. Zonnekrediet
Ongeacht de ligging van uw huis, de mate van zonneschijn en de helling van het dak, biedt een zonnedak van BEAUsolar® een zeer hoog rendement. Met de salderingsregeling gebruikt u in tijden van minder rendement uw eerder opgebouwde ‘zonnekrediet’, zonder zelf energie te hoeven opslaan.

Gepatenteerde kwaliteit

Een zonnedak van BEAUsolar® is een innovatief product van hoge kwaliteit met een elegant ontwerp. De gepatenteerde zonnedaken zijn ontwikkeld op basis van bouwkundige kennis en jarenlange ervaring, zodat u als klant altijd kunt rekenen op een betrouwbare en constante kwaliteit.

Persoonlijk en op maat

Bij BEAUsolar® werken we altijd vanuit een persoonlijke aanpak. Een zonnedak is natuurlijk een vrij technisch product, maar we beantwoorden al uw vragen met liefde voor en kennis van het vak. Elk zonnedak van BEAUsolar® is een uniek en op maat gemaakt product.