BOUWPROFESSIONALS

BEAUsolar® voor bouwprofessionals

Een BEAUsolar® zonnedak is een complete dakbedekking met geïntegreerde zonnepanelen en een elegant design: aantrekkelijk vanwege de techniek én de esthetiek. Een absolute verrijking voor uw (nieuw)bouwproject. BEAUsolar® doet dan ook graag zaken met professionals die toekomst zien in zonne-energie en enthousiast raken van ons stijlvolle en kwalitatieve product.

Wij werken graag samen met aannemers, installateurs, dakdekkers, architecten en andere professionals uit de bouw. U merkt immers als geen ander dat het opwekken van zonne-energie de toekomst is, zowel particulier als zakelijk. Ook weet u dat er al massaal zonnepanelen geplaatst worden, maar beseft u zich goed dat veel van deze producten niet erg innovatief zijn. BEAUsolar® biedt u een innovatief product waarmee u voor de dag kunt komen. Behalve onderscheidend zijn qua technologie, wil BEAUsolar® met haar zonnedaken ook laten zien dat zelfvoorzienend zijn er heel stijlvol kan uitzien. Op naar een stralende toekomst.

BEAUsolar® voor architecten

Dankzij het elegante design en de vooruitstrevende technologie, vallen de BEAUsolar® zonnedaken niet alleen in de smaak bij welstandscommissies, maar ook bij architecten. Met onze 30 jaar bouwkundige ervaring ondersteunen wij u bij de integratie van een BEAUsolar® zonnedak in uw bouwkundige tekeningen. Bent u een architect met oog voor onze stijlvolle zonnedaken? Lees dan snel verder.

Lees meer over BEAUsolar® voor architecten >>

BEAUsolar® voor installateurs, dakdekkers en klusbedrijven

Wilt u een uniek duurzaamheidsproduct aanbieden aan uw klanten? Een BEAUsolar® zonnedak is de ideale twee-in-één-oplossing, zowel in het geval van nieuwbouw of bij het vervangen van een (versleten) dak. Wij leiden installateurs en dakdekkers graag op om onze producten op kwalitatieve wijze te kunnen leveren. Bent u een installateur met interesse in BEAUsolar® zonnedaken? Lees dan snel verder.

Lees meer over BEAUsolar® voor installateurs, dakdekkers en klusbedrijven >>