BEAUsolar® voor architecten

Als architect heeft u een gedachte bij en een visie over uw ontwerpen. Met zorg en aandacht heeft u elke lijn bewust gekozen, of het nu gaat om een particuliere woning of een indrukwekkend bedrijfspand. Wij snappen dan ook als geen ander dat u uw ontwerp niet verpest wilt zien door onaantrekkelijke toevoegingen. Wij hebben een product ontwikkeld dat hoogwaardige technologie op het gebied van zonne-energie combineert met een stijlvol ontwerp voor een innovatief twee-in-één-product. Dakbedekking en zonnepanelen in één: ontworpen met het oog op esthetiek. Het strakke en rustige ontwerp van onze daken laat de klassieke op dakpannen gemonteerde zonnepanelen ver achter zich.

Zelfvoorzienend wonen kan ook stijlvol

BEAUsolar® is uniek in de mate van aandacht voor de esthetiek en afwerking van een – in dit geval – zeer technisch product. Welstandscommissies hebben eerder al aangegeven erg gecharmeerd te zijn van het BEAUsolar® zonnedak. Geef uzelf een indruk van ons product in geheel afgewerkte vorm en bekijk ons portfolio.

Niet alleen qua esthetiek is een BEAUsolar® zonnedak een aantrekkelijke optie, maar ook als het gaat om duurzaam of zelfs helemaal energieneutraal bouwen. Voor nieuwbouwprojecten is de EPC-eis (energieprestatie coëfficiënt) van 0,4 standaard. Een BEAUsolar® zonnedak is een veel efficiëntere en elegantere oplossing om deze norm te behalen, dan het plaatsen van een extra dik isolatiepakket.

Bent u benieuwd naar de bouwkundige principedetails van onze daken?

Neem direct contact met ons op, wij hebben deze geheel uitgewerkt klaarliggen.

Ontwerpen met BEAUsolar®

BEAUsolar® is een innovatief product, waarvan wij begrijpen dat de integratie ervan in uw bouwtekeningen enige uitleg en handreikingen behoeft. Met meer dan 35 jaar bouwkundige ervaring in huis, kunnen wij u als architect zeer goed ondersteunen bij de integratie van een BEAUsolar® zonnedak in uw tekeningen. Voor vele verschillende situaties hebben wij de bouwkundige details al uitgewerkt. Natuurlijk lichten we u ook graag in over alle technische details, zoals de plaatsing, het materiaalgebruik, de afwerking, het rendement en verdere specificaties, maar ook aantrekkelijke financieringsmethoden. Heeft u interesse om een BEAUsolar® zonnedak op te nemen in uw bouwtekening, dan zullen we u vanzelfsprekend daar ondersteunen waar nodig blijkt.

Meer weten over BEAUsolar® in uw ontwerpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.