BEAUsolar® voor installateurs, dakdekkers en klusbedrijven

Bent u de vooruitziende bouwprofessional die ook overtuigd is door BEAUsolar®? Zowel consumenten als architecten kiezen meer en meer voor zonnepanelen. Onze BIPV (Building Integrated Photo Voltaic) geïntegreerde dakbedekking is een uniek product waarmee u uzelf als installateur, dakdekker of klusbedrijf onderscheidt in de markt. Wij zien graag een zonnige samenwerking tegemoet.

Enthousiaste vakmannen gezocht!

Om een groter deel van de markt te kunnen bedienen, zijn we op zoek naar u. Een BEAUsolar® zonnedak is een innovatief product van de allerhoogste kwaliteit en een absolute aanvulling voor elk pand, of het nu geplaatst wordt op een particuliere woning of een bedrijfspand. Verras uw klanten en zakenpartners met het aanbieden van een zonnedak. Overtuig hen van de vele voordelen, zoals een aanzienlijke besparing op het laten plaatsen van een nieuw dak met standaard zonnepanelen, een hoog rendement en een stijlvolle dakbedekking. BEAUsolar® zal u op alle fronten zo veel mogelijk ondersteunen.

Bied uw klanten meer! Een BEAUsolar® zonnedak is een onderscheidende toevoeging op uw assortiment.

Vanwege de technische aard van het product en de waarborging van kwaliteit is een training verplicht, voordat u het BEAUsolar® zonnedak aan kunt bieden aan uw klanten. We leren u graag alles over het product en het complete materiaalpakket. Is er een architect betrokken in het bouwteam? Voor hem hebben wij de uitgewerkte, bouwkundige details paraat. Ook op het gebied van verkoop en communicatie is BEAUsolar® een betrouwbare partner. Daarnaast kunnen wij u altijd met andere vakmannen in contact brengen om gezamenlijk werkzaamheden uit te voeren.

Wij zoeken partners in Nederland die BEAUsolar® zonnedaken willen promoten en aanbieden. Potentiële klanten zijn legio: de consument die willen verduurzamen, aannemers met een vooruitziende blik, architecten die het strakke ontwerp van een BEAUsolar® zonnedak zeker op prijs zullen stellen, woningbouwverenigingen die energieneutrale woningen dienen op te leveren… Doe eens een klein onderzoek in uw eigen netwerk en ontdek de interesse in ons product. Stap samen met ons in het veelbelovende avontuur dat zonne-energie heet, maar dan wel met een uniek en degelijk product.

Meer weten over BEAUsolar® in uw projecten?
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.