Nul-op-de-meter

 

Alternatieve energie heeft de toekomst! Het is dan ook niet voor niets dat de overheid zoveel mogelijk huizen in Nederland over wil helpen stappen naar het duurzame energieneutraal wonen. Omdat onze BEAUsolar® zonnedaken zo’n grote stap in de goede richting zijn, komen er steeds meer aantrekkelijke mogelijkheden voor de financiering ervan.

Om particulieren te stimuleren om hun huis energieneutraal te maken, is er vanuit de overheid bijvoorbeeld een financiële regeling getroffen die gebaseerd wordt op uw energierekening. Met ‘nul-op-de-meter’, worden uw maandelijkse energiekosten omgezet in een lening die u mag gebruiken om uw huis energieneutraal te maken.

Een kort rekenvoorbeeld: bij een duurzaamheidslening met een aflossingsperiode van 15 jaar staat er ruim €25.000,- tot uw beschikking om te investeren in een energieneutraal huis. De maatregelen die u treft, drukken uw energierekening en met het bespaarde bedrag kunt u de lening weer aflossen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

De bouwstijl en ook het bouwjaar van uw huis bepalen hoe groot de investering is om uw huis energieneutraal te maken. We informeren u graag over de kosten en financieringsmogelijkheden.