OOK OP UW DAK?

Een BEAUsolar® zonnedak, ook voor u.

BEAUsolar® zonnedaken passen op vrijwel ieder dak, ook dat van u. Afhankelijk van uw situatie en het gewenste rendement, adviseren wij u graag over het ideale dak(vlak). Dankzij onze gepatenteerde, flexibele dakconstructie, kunnen wij vrijwel alle soorten en maten zonnepanelen inpassen. Er zijn enkele factoren die van invloed kunnen zijn op het rendement van uw BEAUsolar® zonnedak, maar door de geavanceerde technologie zijn die invloeden vaak minimaal.

Waarom is het nu tijd om een zonnedak van BEAUsolar® te plaatsen?

Helling van uw dak

BEAUsolar® zonnedaken kunnen geplaatst worden op alle hellende daken en dakvlakken: Of u nu een spits dak of een licht hellend dak heeft. Door de gevoelige techniek scheelt een spits of een licht hellend dak slechte enkele procenten in opbrengst per jaar. Ongeacht uw dak loont een BEAUsolar® zonnedak absoluut de moeite en is het een stijlvolle dakbedekking voor uw huis.

Oriëntatie van uw huis

Misschien denkt u dat een BEAUsolar® zonnedak alleen geschikt is voor huizen met een dak gericht op het zuiden of westen, maar dat is niet waar. Ook met daken die naar het noorden of oosten zijn gericht, haalt u een zeer interessant rendement. Het verschil bedraagt slechts enkele procenten per jaar.

Omringende gebouwen en bomen

Ook wanneer uw huis omringd is door hoge gebouwen of bomen, is een BEAUsolar® dak een goede optie. Door het toepassen van technische ‘optimizers’, hebben de gedeeltes van uw dak die minder zon vangen geen invloed op de opbrengst van de rest van de panelen. Zo haalt u altijd een maximaal rendement uit uw dak.

Invloed van bewolking

De misvatting bestaat dat zonnepanelen vooral energie opwekken in de volle zon. Zonnepanelen werken echter gewoon op daglicht; en daar hebben we ook in Nederland meer dan genoeg van! Dankzij de voortdurende innovaties in zonnepanelen, kunnen wij u de beste en mooiste panelen leveren tegen een goede prijs. Weer of geen weer: met hoge rendementspanelen werkt uw zonnedak uitstekend!

Bitumen daken

Als u een bitumen dak heeft, dan is het laten plaatsen van zonnepanelen niet altijd mogelijk. Traditionele panelen garanderen immers geen waterdichting. Een BEAUsolar® zonnedak is in het geval van een bitumen dak de veiligste optie. Onze profielconstructie wordt geheel over het bitumen dak geïnstalleerd, met een 100% waterdichte oplossing als resultaat. Lees hier meer over BEAUsolar® op een bitumen dak.

Asbest

Wij werken op alle hellingdaken, behalve als er sprake is van asbest. In het geval van asbest, dient eerst alle asbest op een professionele manier verwijderd te worden door een gespecialiseerd saneringsbedrijf. Dat is zowel het beste voor uw eigen gezondheid, als die van onze monteurs. Twijfelt u over de aanwezigheid van asbest in uw dak? Wij helpen u graag om een stukje dakbeschot te laten testen door een erkend bedrijf.

Perfecte timing voor isolatie

Bent u toevallig ook toe aan een nieuwe dakisolatie? Twijfelt u nog over het moment van de uitvoering? Dat moment is namelijk perfect te combineren met BEAUsolar®. Aangezien BEAUsolar® op een open dak verder bouwt, kan een isolatiebedrijf op hetzelfde moment uw isolatie vernieuwen. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte isolatiebedrijf. Uw nieuwe zonnedak met vernieuwde isolatie in een klap!

Energie neutraal wonen met BEAUsolar®

Wonen in een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt dan dat het gebruikt? Het klinkt als toekomstmuziek. Toch is deze toekomst helemaal niet meer zo ver weg als u denkt! Douchen, stofzuigen, wasjes draaien en tv-kijken met op het einde van het jaar ‘nul op de meter’? Een zonnedak van BEAUsolar® is een enorme eerste stap naar een energieneutrale woning.
Lees hier meer energie neutraal wonen met BEAUsolar®.

Nul-op-de-meter

Alternatieve energie heeft de toekomst! Het is dan ook niet voor niets dat de overheid zoveel mogelijk huizen in Nederland over wil helpen stappen naar het duurzame energieneutraal wonen. Om particulieren te stimuleren om hun huis energieneutraal te maken, is er vanuit de overheid bijvoorbeeld een financiële regeling getroffen die gebaseerd wordt op uw energierekening.
Lees hier meer over ‘nul-op-de-meter’ wonen met BEAUsolar®.

BEAUsolar® zonnedaken kunnen geplaatst worden op: