BEAUsolar® ook op uw dak?

BEAUsolar® voor bedrijfspanden

Kies voor de ultieme opwaardering van uw bedrijfspand. Met een BEAUsolar® zonnedak op uw zakelijke pand, profiteert u van uw zelfopgewekte energie en geeft u een krachtig signaal af naar uw klanten: u onderneemt maatschappelijk verantwoord.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer klanten verwachten dat de bedrijven waarmee zij samenwerken maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en initiatieven ontplooien om bijvoorbeeld milieuvervuiling tegen te gaan. Ook particulieren kiezen vaker voor leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Steeds meer van uw collega’s en concurrenten zullen hun bedrijfsvoering dan ook aan (gaan) passen naar de toekomst. De vraag is zodoende niet meer wanneer u duurzaam wilt gaan ondernemen, maar de vraag is hoe.

”Uw eigen energie opwekken, zoals u doet met een BEAUsolar® zonnedak, is een mooie, effectieve én gunstige stap voorwaarts in maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Wat zijn de voordelen van een BEAUsolar® zonnedak op uw bedrijfspand?

  • Uw bedrijf is bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • U profiteert direct van een kostenreductie op uw jaarafrekening
  • U kunt uw energieverbruik eenvoudig monitoren en analyseren
  • U kiest voor een waardevolle opwaardering van uw bedrijfspand
  • U kunt gebruikmaken van allerlei gunstige fiscale regelingen
Wist u dat…

…er verschillende fiscale regelingen zijn waar u als bedrijf uw voordeel mee kunt doen als u kiest voor een BEAUsolar® zonnedak? Zo is er de milieu-investeringsaftrek (MIA), waarmee u de mogelijkheid heeft om de fiscale winst te verlagen. De energie-investeringsaftrek (EIA) biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. In samenwerking met een accountant adviseert BEAUsolar® u graag over de beschikbare fiscale regelingen.

Nieuwbouw of uitbreiding

In het geval van nieuwbouw of een uitbreiding van uw bedrijfspand is een BEAUsolar® zonnedak ook een interessante investering. Zo zorgt u er niet alleen voor dat (het nieuwe gedeelte van) uw bedrijf zijn eigen energie opwekt, een hogere waarde heeft én toekomstbestendig is, maar voldoet het pand met een zonnedak al snel aan de EPC-norm die van overheidswege is opgelegd.