BEAUsolar® ook op uw dak?

BEAUsolar® voor bestaande bouw

Is uw dak aan vervanging toe? Dan is de BEAUsolar® zonnedakbedekking zeker het overwegen waard. Onze stijlvolle twee-in-één dakbedekking met geïntegreerde zonnepanelen vervangt in één keer uw oude dakbedekking en wekt ook nog duurzame energie op. Het onderhoudsarme dak kan er meer dan 80 jaar tegenaan én verdient zich ook nog eens vanzelf terug! Met een BEAUsolar® zonnedak investeert u in een duurzame toekomst.

”Doordat wij dakbedekking en zonnepanelen geïntegreerd hebben in één systeem, bent u vrijwel altijd voordeliger uit dan wanneer u uw dakpannen laat vervangen en vervolgens losse zonnepanelen plaatst.”

Waterdicht kwaliteitsdak

Bestaande woningen, vaak ook die woningen met een wat ouder bouwjaar, hebben meestal een dakpannendak met dakvensters, dakkapellen en schoorstenen. Voor BEAUsolar® is het geen probleem om hier een zonnedak op te plaatsen. Onze gepatenteerde dakconstructie kan geheel op maat gemonteerd worden, zodat deze past op elk dak en elke dakvorm. Op dakdelen die niet geschikt zijn voor zonnepanelen, zoals bijvoorbeeld een dakkapel of hoeken en randen, plaatsen wij passtukken of dummypanelen met exact hetzelfde uiterlijk, om van uw dak een harmonieus en waterdicht geheel te maken.

Wist u dat…

De dakpannen van oudere daken meestal van slechte kwaliteit zijn? Vroeger werkte men met keramische dakpannen, die wel 80 jaar meegingen. Helaas is er een tijd lang gekozen voor de goedkopere betonpannen, die slechts 20 jaar meegaan. Doordat het poreuze beton water aantrekt, kunnen ze in de winter zelfs kapotvriezen. Dit heeft al menig woninglekkage veroorzaakt. Ook willen er bij het plaatsen van traditionele zonnepanelen nog weleens wat dakpannen sneuvelen. Op termijn is de plaatsing van een BEAUsolar® zonnedak een slimmer en veiliger alternatief!

Bitumen daken

Misschien had u de mogelijkheid om zonnepanelen te laten plaatsen al afgeschreven, omdat u een bitumen dak heeft. Veel montagebedrijven haken af bij bitumen daken, vanwege de uitdaging om het dak waterdicht te houden. Een BEAUsolar® zonnedak is echter de perfecte oplossing! Ons innovatieve product (met geïntegreerd waterafvoersysteem) wordt over uw bitumen dak geplaatst, met daartussen een damp-open folie, wat een waterdichte afsluiting garandeert. Natuurlijk ontkomen we niet aan het boren in uw dak, maar doordat we werken met een bewezen waterdichting hoeft u niet te vrezen voor lekkages, ook niet op de lange termijn.