BEAUsolar® ook op uw dak?

BEAUsolar® voor nieuwbouw

Bent u bezig met het ontwerpen van uw droomhuis? Als u zelf de vrijheid heeft om te bepalen hoe alles eruit komt te zien, is een stijlvolle dakbedekking die u ook nog eens helpt om zelfvoorzienend te worden toch zeker een aantrekkelijke optie.

Nieuwbouwwoningen dienen te voldoen aan de zogenaamde EPC-norm. Deze Energie Prestatie Coëfficiënt moet 0,4 zijn. Dit wordt doorgaans gerealiseerd door het isolatiepakket te verdikken, maar dat kan slimmer! Uiteindelijk is het goedkoper en efficiënter om uw huis te voorzien van stroom afkomstig van uw eigen dak: een BEAUsolar® zonnedak dus.

Een BEAUsolar® zonnedak biedt een innovatieve twee-in-één-oplossing, waarbij dakbedekking en zonnepanelen geïntegreerd zijn tot één stijlvol geheel. Daarbij wordt gebruikgemaakt van innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een zeer hoog rendement.

”Dankzij onze gepatenteerde, flexibele dakconstructie, kan een BEAUsolar® zonnedak geplaatst worden op elke dakvorm en heeft u een brede keuze uit soorten en maten zonnepanelen.”

Voordelige investering

Door de integratie van dakbedekking en zonnepanelen is het investeren in een zonnedak van BEAUsolar® erg aantrekkelijk. Onze totaaloplossing is kostentechnisch slimmer dan het plaatsen van een nieuw pannendak met daarop losse, traditionele zonnepanelen. U gaat er daarnaast niet alleen op vooruit in kwaliteit, maar uw woning zal er ook nog eens stukken aantrekkelijker uit komen te zien, en dat voor een lagere prijs.

Er zijn ook allerlei financiële hulpmiddelen die de investering in een BEAUsolar® zonnedak extra aantrekkelijk maken. Denk hierbij aan de BTW-teruggave, de waardevermeerdering van uw huis en duurzaamheidsleningen met lage rentes. Verder is het met de huidige rentestanden vele malen interessanter om te investeren in zonne-energie. Een zonnedak levert u meer op dan uw spaarrente! We geven u graag persoonlijk advies over hoe u uw BEAUsolar® zonnedak zo gunstig mogelijk kan financieren.

Benieuwd naar de kosten van een BEAUsolar® zonnedak of -dakvlak op uw woning?
Klik hier voor een vrijblijvende indicatie!

Onderhoudsarme dakbedekking

Na de plaatsing van een BEAUsolar® zonnedak kan de energie van de zon zo uw huis instromen. Het mooie is dat onze zonnedaken erg weinig onderhoud behoeven. Door de gladde toplaag spoelt de regen en eventueel vuil moeiteloos van uw dak. Verder plaatsen wij onderhoudsvrije aansluitingen en montagematerialen, zoals boeiboorden van plastisol. Het is dan ook niet meer nodig om herhaaldelijk te schilderen.