ONS TEAM

Ontmoet het team van BEAUsolar®

Het enthousiaste en deskundige team van BEAUsolar® kan niet wachten om van uw dak een energieopwekkende en duurzaam geheel te maken! Wilt u ook zo’n mooi geïntegreerd zonnedak op uw woning of bent u geïnteresseerd in de toepassingen voor bouwprofessionals? Maak alvast kennis met oprichter Raoul Comuth en accountmanager Caroline America.

Foto van Raoul Comuth

Raoul Comuth
Raoul Comuth is de oprichter en ook hét gezicht van BEAUsolar®. Met 35 jaar ervaring als bouwkundig adviseur en passie voor duurzame energie, ontwikkelde Raoul het gepatenteerde BEAUsolar® dak.

“Ik kwam tot het concept van een zonnedak, doordat ik graag esthetisch verantwoord zelfvoorzienend wilde zijn in de elektriciteit voor mijn woning. En de meeste zonnepanelen vond ik gewoon niet mooi. Vanuit mijn ideologie dat alles mooier én milieuvriendelijker kan, ontwikkelde ik het BEAUsolar® zonnedak. Nadat ik het eerste zonnedak op mijn eigen woning gerealiseerd had, klopten mensen bij me aan om te vragen of dit ook bij hen mogelijk was. Zo begon het balletje te rollen. Daardoor is er nu een totaaloplossing, die helemaal aan te passen is op ieders wensen en behoeften.”

Raoul startte zijn bouwkundig adviesbureau in 2002 en registreerde BEAUsolar® in 2012. Eerder werkte Raoul aan grote projecten zoals de bouw van de bibliotheek van Maastricht University en verschillende nieuw- en verbouwprojecten voor IKEA, in binnen- & buitenland. Raoul laadt zichzelf graag op door te hardlopen, te skiën en te golfen.

foto van Caroline America

Caroline America
Caroline is accountmanager bij BEAUsolar® en ondersteunt Raoul in vrijwel al zijn werkzaamheden. Vanuit haar enthousiasme voor een beter milieu, is zij zeker op haar plaats bij BEAUsolar®.

“Als we slim en bewust omgaan met ons milieu, kunnen ook onze kinderen in de toekomst genieten van een gezond leven. Hier draag ik graag een steentje aan bij! Het is dan ook mijn ambitie om de mooie zonnedaken van BEAUsolar® aan de man te brengen bij een groot publiek. Bij BEAUsolar® leer ik iedere dag ontzettend veel: niet alleen op bouwkundig gebied, maar ook krijg ik steeds weer nieuwe inzichten in de wensen en behoeftes van onze klanten. Samen met Raoul ben ik dagelijks op zoek naar de beste oplossingen. Dit alles maakt dat ik hier iedere dag met plezier werk!”

In haar vrije tijd is Caroline veel te vinden in haar keuken, waar ze op een bewuste wijze kookt en bakt. Ook rijdt ze regelmatig op haar wielrenfiets.

Corporate story

Er zijn zoveel mooie dingen in deze wereld waar we van kunnen genieten. De warmte van de zon op je huid, de gezelligheid van vrienden en familie om je heen, aangenaam thuiskomen na een koude winterwandeling. Kleine dingetjes waar we energie uit halen. Die het leven net een stukje mooier maken, voor elke generatie.

BEAUsolar® wil ervoor zorgen dat de toekomst voor iedereen alleen maar stralender wordt. Door zorg te dragen voor onze wereld. En hier hebben we alles voor over; zelfs het onmogelijke. We geven u een dak boven uw hoofd waar u energie van krijgt. Sterk, zodat het jarenlang meegaat. Mooi, zodat de zon er maar al te graag op straalt. Wij geven u de duurzame energie die uw leven nodig heeft, zodat u genoeg energie heeft om te genieten van de mooie dingen van deze mooie aardbol. Want het is díe wereld, die ons energie geeft.

BEAUsolar®, stralend van energie sinds 2012.

Het team, groepsfoto